Velkommen 2019 – først Kunst for alle i Aarhus

Mindscape Nordic 120x150x4 cm

Året 2019 ligger foran os som en smukt indkapslet forventning af glæde. Der er en del udstillinger på vej i årets løb i hele landet, som jeg ser frem til. Det gælder f.eks. Kunst i Fængslet i Horsens, Eventyrlig Kunst i Bogense og Copenhagen Art Space på Docken i Nordhavn.

Men først kalder Kunst for Alle i Ridehuset i Aarhus. Fra torsdag 24. januar til søndag 27. januar 2019. Jeg er på stand 41 og glæder mig til at se jer.

Jeg indrømmer det gerne. Jeg elsker at være til Kunst for Alle her i Aarhus. Ikke kun kigger gode venner forbi til et glas vin og en snak, men der er også altid nye kontakter og nye kunstsnakke, der fylder en op på den gode måde.

Jeg har nogle fribilletter til udstillingen – gælder til en af de fire dage. Først til mølle, send mig en mail, hvis du er interesseret.

Læs pressemeddelelsen her om udstillingen:

Mangfoldig nutidskunst i Ridehuset 

I januar står Ridehuset i Aarhus atter i kunstens tegn. Den traditionsrige udstilling KUNST FOR ALLE løber af stablen fra torsdag 24. januar til søndag 27. januar 2019. Her er igen chancen for at erhverve ny og spændende kunst til hjemmet eller virksomheden.

Arrangør Charlotte Jensen har udvalgt 14 ”nye” kunstnere til at supplere 36 af de kunstnere, som også deltog på KUNST FOR ALLE sidste gang.

”Det er vigtigt for kunstmessen, at der er ”nye” udstillere med hvert år, ligesom det er vigtigt at have gengangere med, da kunst jo som oftest ikke er impulskøb. Det kan være noget, man tænker over i flere år. Så jeg er meget tilfreds og føler, at sammensætningen til 2019 er både spændende og harmonisk,” siger Charlotte Jensen.

Ligesom alle foregående 16 år er det intime møde mellem de 50 kunstnere og publikum i centrum, når dørene slås op til fire intense kunstdage i Ridehusets unikke og hyggelige atmosfære.

”Udstillingen repræsenterer en kvalitet og bredde, som jeg er stolt af. Når publikum møder kunstnerne, lægger vi op til en dialog om kunsten og historierne bag værkerne. Alle kan finde kunst her, som på den ene eller anden måde siger dem noget. Det er det, der er hele idéen med konceptet,” siger Charlotte Jensen.

Direktør for Aarhus Teater, Allan Aagaard, holder åbningstalen kl. 17 på ferniseringsdagen, torsdag 24. januar. 

Weekenden byder på nutidskunst i alle facetter: Gå på opdagelse i figurative former i både farverige og afdæmpede universer eller abstrakte eller ekspressive udtryk. Hør kunstnerne fortælle, hvordan maleriet eller skulpturen er skabt. 

Hovedvægten på KUNST FOR ALLE er på billedkunst, og der udstilles tillige foto, keramik og skulptur.

Hver dag vil der være en DJ, der leverer musik til kunstoplevelsen. Og der er mulighed for at tage en kunstpause i caféen, hvor der kan købes lækker mad og drikke.

Charlotte Jensen har arrangeret KUNST FOR ALLE i Aarhus 17 år i træk og i København de seneste ni år. 

Fakta om KUNST FOR ALLE 2019

Arrangør: KUNST FOR ALLE – www.kunstforalle.dk
Sted: Ridehuset Aarhus, Vester Allé 1, 8000 Aarhus C.

Kontakt: Charlotte Jensen mobil 2282 1212 – info@kunstforalle.dk

Åbningstider:
Torsdag    24. januar 2019 – Kl. 16.00 – 20.00
Fredag     25. januar 2019 – Kl. 10.00 – 19.00
Lørdag     26. januar 2019 – Kl. 10.00 – 18.00
Søndag    27. januar 2019 – Kl. 10.00 – 18.00
Entré: Kr. 50,- børn u. 16 år gratis

Helle Kjærulf

Helle Kjærulf er billedkunstner og journalist. Helle Kjærulf is an artist and journalist

Dette indlæg har 2 kommentarer

  1. Anne Mette hansen

    Hejsa. Vil rigtig gerne have 2 fribilletter til torsdag v åbningen.
    Vh Anne Mette hansen

    1. Helle Kjærulf

      Hej Anne Mette, jeg har desværre ikke flere billetter tilbage. Havde ellers fået ekstra gennem en kollega, men der er også udsolgt. Hvis jeg hører om andre, som stadig har flere, så vender jeg tilbage. vh Helle

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.