POPUP COPENHAGEN

Tak for nogle dejlige dag i Pop-Up Copenhagen. Tror ikke, at det bliver sidste gang, Sidsel og jeg udstiller i de fine lokaler. 🙂 Sidsel og jeg satser på et gensyn måske til sommer.

Love me like the sea 120x120cmTao Way 120×120 cm

KUNSTUDSTILLING “First we take CPH” med malerier af SIDSEL BRIX & HELLE KJÆRULF

Sammen med min gode kollega Sidsel Brix drager jeg til hovedstaden fredag 10. november . Vi udstiller på POPUP Copenhagen, Teglgårdsstræde 7a-7b, 1452 Kbh. K. fra fredag 10. nov. til søndag 12. nov. 2017.

Vi glæder os til at byde velkommen til en snak og et glas vin. Både til ferniseringen om fredag, hvor vi har åben helt kl. 21, og resten af weekenden.

Åbningstider: fredag 10. Nov. kl. 14-21, lørdag 11. Nov. kl. 10-17 og søndag 12. Nov. kl. 10-15.

Sidsel Brix maler akryl på lærred i form af kontraster i streg og flade bygget op i mange tynde varierede skarpe og slørede lag. Dels nonfigurative kompositioner omhandlende ro kontra spænding – med fokus på lys, form og dybe. Dels abstrakte udsigter over temaer som urbane landskaber, industrielle havne og sølandskaber.

Helle Kjærulf maler også akryl på lærred. Abstrakt eller non-figurativt. Det ubevidste og intuitive dominerer i lag på lag i en harmonisk komposition ofte med stor transparens. Naturens foranderlighed afspejler sig i hendes billeder, nogle gange som mentale landskaber, mindscapes.

Mere info: Helle Kjærulf 26717977 

www.hellekjaerulf.dk / www.sidselbrix.dk

Blues 80×100 cm

 

 

 

Helle Kjærulf

Helle Kjærulf er billedkunstner og journalist. Helle Kjærulf is an artist and journalist

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.