Nu med signatur på forsiden

Jeg har ofte tænkt, at jeg gerne ville have en signatur på forsiden af mine billeder – indtil for nylig har jeg signeret mine billeder på bagsiden. Nu har jeg taget skridtet – og skriver en lille fin autograf i højre hjørne i enten hvid eller sort afhængig af maleriet.

Sæt for øvrigt kryds i kalenderen 17. -20. januar – Kunst for Alle i Ridehuset i Aarhus – mød mig på stand 47 – samme sted som sidste år.

Jeg har lige afleveret disse tre malerier til Galleri Lyrum. (Det ene er dog allerede solgt)

De kommer her –

Lights will guide you/ 80×110 cm

Feels like hope 80×80 cm/solgt Galleri Lyrum

Crossing The Water 80×80 cm

Helle Kjærulf

Helle Kjærulf er billedkunstner og journalist. Helle Kjærulf is an artist and journalist

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.