Kunst i Hasseris, Aalborg

Aalborg er på banen igen, der må være noget med den by. Måske fordi min mor er født og opvokset i Nibe, og som ung kom hun i huset i Aalborg. Nej, pjat. Jeg glæder mig til at udstille på Kunst i Hasseris, håber, vi ses på stand 4! Se oplysningerne længere nede på siden.

Et af mine nye malerier, som kommer med på udstillingen:

Mindscape water 80×100 cm

1 Response

  1. Hej jeg ved ikke om det er dig der står for kunsten. Vi ankom kl 15.10 i går søndag for at se udstillingen, drak kaffe og kage og så det hele. Men desværre har jeg mistet 3 lillefinger ringe med diamanter hvordan det er sket kan jeg ikke forstå……. Håber måske i har fundet dem? Men har lige været på KFUM for at høre, men der var vasket gulv, som hun fortalte var det en stor maskine som gør rent, der ser de ingenting, men mit håb er det var fundet inden rengøring.
    Vh Ingelise Londorf

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.