Kunst for Alle i Ridehuset i Aarhus

Godt nytår –

Jeg håber på endnu et dejligt kunst-år i 2018. Tak til alle jer, som har købt mine billeder i årets løb.

Nu er det snart tid til Kunst for Alle, som finder sted i Ridehuset i Aarhus 25. januar til 28. januar – se åbningstider m.m. i pressemeddelelsen længere nede. Jeg glæder mig som et lille barn. Ridehuset er noget særligt, fordi det er til at overskue. Der er noget for alle, og man bliver mæt uden at blive overmæt. Love it 🙂

I finder mig på stand 40. Og der er selvfølgelig et glas vin til ferniseringen torsdag – og måske også de andre dage – det plejer der jo 🙂

Blues 80×100 cm/solgt
Love me like the sea 120x120cm

Pressemeddelelse

Nyt kunstblod i Ridehuset 2018

KUNST FOR ALLE indtager i januar atter Ridehuset i Aarhus med masser af nutidskunst. Denne gang fra torsdag 25. januar til søndag 28. januar 2018.

I år er der nyt blod på udstillingen, idet arrangør Charlotte Jensen har udvalgt 14 nye kunstnere til at supplere 36 kunstnere, som tidligere har deltaget på KUNST FOR ALLE.

”Det er vigtigt for mig, at vi også kan vise noget helt nyt på messen. Jeg glæder mig over, at der bliver endnu mere god kunst for alle denne gang,” siger Charlotte Jensen.

Når dørene slås op til fire intense kunstdage i Ridehusets enestående og rustikke atmosfære, er det intime møde mellem de 50 kunstnere og publikum i centrum ligesom alle foregående 15 år.

”Jeg holder aldrig op med at være stolt af den kvalitet og bredde, som udstillingen repræsenterer. Det møde er en betydningsfuld del af hele konceptet. Vi lægger op til en dialog om kunsten og historierne bag værkerne. Udtrykkene er mangfoldige, og alle kan finde kunst her, som på den ene eller anden måde siger dem noget,” siger Charlotte Jensen.

Karin Salling, næstformand i Salling Fonden, holder åbningstalen kl. 17 på ferniseringsdagen, torsdag 25. januar. Karin Salling er kunstelsker og en trofast gæst på Kunst for alle-messerne i både Aarhus, København og Aalborg.

Kom og oplev kunsten tæt på og hør, hvordan maleriet eller skulpturen bliver skabt. Gå rundt mellem de intime stande og nyd stemningen. Weekenden byder på moderne kunst i alle afskygninger: Abstrakte og ekspressive udtryk side om side med figurative former i både farverige og afdæmpede universer.

Hovedvægten på KUNST FOR ALLE er på billedkunst, men der udstilles også foto, keramik og skulptur.

Charlotte Jensen har arrangeret KUNST FOR ALLE i Aarhus 16 år i træk og i København de seneste otte år. I 2018 gentages successen i slutningen af april med udstillingen i Aalborg for tredje år i træk.

***********

Fakta om KUNST FOR ALLE 2018

Arrangør: KUNST FOR ALLE – www.kunstforalle.dk
Sted: Ridehuset Aarhus, Vester Allé 1, 8000 Aarhus C.

Kontakt: Charlotte Jensen mobil 2282 1212 – info@kunstforalle.dk

Åbningstider:
Torsdag    25. januar 2018 – Kl. 16.00 – 20.00

Fredag     26. januar 2018 – Kl. 10.00 – 19.00

Lørdag     27. januar 2018 – Kl. 10.00 – 18.00

Søndag    28. januar 2018 – Kl. 10.00 – 18.00
Entré: Kr. 50,- børn u. 16 år gratis

 

Helle Kjærulf

Helle Kjærulf er billedkunstner og journalist. Helle Kjærulf is an artist and journalist

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.