Kunst for Alle i Ridehuset – Aarhus for 12. gang

Mød mig på STAND 47 i Ridehuset fra torsdag 30. januar og de næste tre dage –  jeg er der alle dage. Se åbningstider længere nede på siden.
Wisdom Dream 150x120 cm
Wisdom Dream 150×120 cm/SOLGT
Blue Power 120x140 cm
Blue Power 120×140 cm/SOLGT
Take my Side 120x150 cm
Take my Side 120×150 cm

Selv om disse fire billeder er næsten lige store, fremtræder de ikke sådan, kan jeg se – men kom og kig – og se kunsten live – jeg giver et glas vin og en snak.

PS. Jeg er gået fra pc til Mac – men desværre er mine adresselister ikke gået med, så hvis du ikke modtager nyhedsmail fra mig i februar om Kunst i fængslet i Horsens 1. og 2. marts, så send mig en mail, info@hellekjaerulf.dk, og jeg tilføjer dig fluks igen.

Pressemeddelelse:

Kræs for kunstelskere i Ridehuset Aarhus

 

KUNST FOR ALLE byder på de kendte intime rammer for et inspirerende kunstmøde, når udstillingen åbner for 12. år i træk i Aarhus. Udstillingen er klar til at blive indtaget af publikum fra hele Jylland fra torsdag 30. januar til søndag 2. februar.

 

Udstillingen bliver åbnet af biskop Kjeld Holm kl. 18 på ferniseringsdagen, torsdag 30. januar.

 

45 kunstnere serverer hjerteblod og intense udtryk i alt fra ekspressive, abstrakte udtryk, figurative former til naivistiske farveeksplosioner. KUNST FOR ALLE har hovedvægt på billedkunst, men også foto, keramik, glas og skulptur er repræsenteret.

Side om side med nye talenter præsenterer etablerede kunstnere deres værker. Det særlige ved KUNST FOR ALLE er, at publikum kommer helt tæt på kunsten og kunstnerne i Ridehusets rustikke rammer og rare atmosfære.

Og det er lige præcis det, det handler om for arrangør og kunstneriske leder Charlotte Jensen. Nemlig at skabe et rum, hvor alle har mulighed for at opleve nutidens kunst.

 

KUNST FOR ALLE er sammensat med et professionelt overblik af Charlotte Jensen. Hun sørger for, at udstillingen har det rette miks af det velkendte og etablerede krydret med nye talenter på kunstscenen.

”Publikum får en enestående mulighed for at møde kunstnerne og få historien bag værkerne. Det er en vigtig del af hele konceptet. Samtidig får kunstnerne mulighed for at netværke indbyrdes og suge ny inspiration til sig. Det kan jo være en lidt ensom affære at være kunstner. Desuden er der lagt op til, at kunstforeninger og gallerier kan shoppe rundt,” fortæller Charlotte Jensen.

 

Da hendes far, kunstsamleren Poul Jensen, for efterhånden mange år siden lidt provokerende sagde til hende, at kunst kun er for feinschmeckere, var hun ikke i tvivl. Nej, svarede hun. Hvis ikke kunst er for alle, hvem skal det så være for? Og så gik hun i gang med at arrangere KUNST FOR ALLE.

Med KUNST FOR ALLE nu gennem 12 år i Aarhus og fire år i Øksnehallen København, taler succesen for sig selv.

 

 

Fakta om KUNST FOR ALLE 2014

Arrangør: KUNST FOR ALLE – www.kunstforalle.dk

Sted: Ridehuset Aarhus, Vester Allé 1, 8000 Aarhus C.

Kontakt: Charlotte Jensen mobil 2282 1212 – info@kunstforalle.dk

 

Åbningstider:

Torsdag      30. januar 2014 – Kl. 17.00 – 21.00

Fredag        31. januar 2014 – Kl. 10.00 – 19.00

Lørdag          1. februar 2014 – Kl. 10.00 – 18.00

Søndag         2. februar 2014 – Kl. 10.00 – 18.00

 

Entré: Kr. 50,- børn u. 16 år gratis

 Helle Kjærulf

Helle Kjærulf er billedkunstner og journalist. Helle Kjærulf is an artist and journalist

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.