Kunst for alle i Øksnehallen 2016

Så er det tid til Kunst for Alle i Øksnehallen fra fredag 9. september til søndag 11. september. Jeg er til stede hele weekenden til en snak og et glas vin på stand 37. Åbningstiderne er fredag kl. 15-20 (fernisering), lørdag og søndag kl. 10-18. 

Se info og presse længst nede i indlægget. Kontakt mig, hvis der er spørgsmål. 🙂

Jeg glæder mig til at se jer.

 

PS. Har lige fået at vide, at Kunst for Alle har fået dispensation – så det er faktisk muligt at parkere foran Øksnehallen – også for gæster. Hvis der altså er plads 🙂

PS. I skal være opmærksomme på, at det ikke længere er muligt at parkere foran Øksnehallen. Der er faktisk både parkeringsforbud på pladsen og gaderne omkring og ved Øksnehallen.

Men der ligger DGI-byens P-hus bage ved Øksnehallen. Se mere på:

http://www.dgi-byen.dk/parkering/

Train of thoughts 120x150 cm
Train of thoughts 120×150 cm
Learning to fly 120x130cm
Learning to fly 120x130cm

 

Pressemeddelelse

Igen kvalitetskunst i Øksnehallen

Der er lagt vægt på æstetik og kvalitet, når kunstudstillingen ”Kunst for alle” for syvende år i træk kan opleves i Øksnehallen i København.

Kunst af høj kvalitet og kunstnere klar til dialog med publikum er lig med kunstudstillingen ”Kunst for alle”.

For syvende år i træk er der masser af kunstoplevelser at hente på udstillingen i Øksnehallen, der finder sted fra fredag 9. september til søndag 11. september 2016.

De deltagende kunstnere er både professionelle, etablerede kunstnere og nye talenter. I år har 95 kunstnere været med tidligere, mens 40 er helt nye udstillere.

”Kunst for alle” har hovedvægt på billedkunst, men også foto, keramik, glas og skulptur er repræsenteret.

På ferniseringsdagen fredag 9. september holder kulturborgmester i København, Carl Christian Ebbesen, åbningstalen kl. 17. Efterfulgt af Gentofte Gospel Choir, hvor omkring 40 af korets 145 medlemmer synger numre fra deres repertoire.

Et stort børneværksted er bemandet med kunstnere under hele udstillingen. Ligesom tidligere med kunstneren Grethe Tranberg i spidsen. Desuden vil der være en workshop hver dag kl. 14 med kunstneren Kathrine van Godt Kjærsgaard, som vil hjælpe børn i alle aldre med at lave deres eget lille kunstværk.

Et andet indslag på udstillingen er et foredrag af Trine Panum, der lørdag og søndag kl. 13 fortæller om sit spring fra tv-branchen til kunsten.

 

Arrangør og kunstnerisk leder Charlotte Jensen udvælger deltagerne, så der er kunst for enhver smag.

Kunst for alles særkende er, at publikum kommer helt tæt på kunsten og kunstnerne.

I Øksnehallens rustikke rammer og rare atmosfære er der lagt op til en dialog om kunsten og historierne bag værkerne. Og det er lige præcis det, det handler om for Charlotte Jensen. At skabe et rum, hvor alle har mulighed for at smage nutidens kunst. Et intimt kunstmøde.
”Det møde er en vigtig del af hele konceptet. Samtidig netværker kunstnerne med hinanden,” fortæller arrangør Charlotte Jensen.

*********

Fakta om kunstudstillingen:

I Aarhus har ”Kunst for alle” kørt 14 år i træk, og for syv år siden rykkede konceptet til hovedstaden. Der er omkring 8.000 besøgende per udstilling.

 

Titel: Kunst for alle 2016

Arrangør: Kunst for alle – www.kunstforalle.dk

Kontakt: Charlotte Jensen, mobil 2282 1212 eller info@kunstforalle.dk

Sted: Øksnehallen – Halmtorvet 11 – 1700 København V – www.dgi-byen.dk

Åbningstider:          

Fredag 9. september 2016, kl. 15.00 – 20.00

Lørdag 10. september 2016, kl. 10.00 – 18.00

Søndag 11. september 2016, kl. 10.00 – 18.00

Entré: Kr. 50,-

Helle Kjærulf

Helle Kjærulf er billedkunstner og journalist. Helle Kjærulf is an artist and journalist

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.