Klar til Kunst for Alle i Ridehuset 2013

 

Jeg glæder mig til at se jer på Kunst for Alle i Ridehuset i Aarhus 17. – 20. januar – torsdag 17/1 kl. 18.30 bliver udstillingen åbnet af borgmester i Aarhus, Jacob Bundsgaard. Mød mig på stand 47, jeg er til stede alle dage – torsdag kl. 17-21, fredag 10-19, lørdag og søndag kl. 10-18.

Jeg har en del billeder færdig allerede, og jeg vil tro, at jeg kan lægge nogle billeder op i midten af næste uge af nogle af de helt nye.

www.kunstforalle.dk

This is about an exibition in Aarhus, Denmark – not that interesting for foreigners – send me a message, if you got any questions. Thanks – and happy New Year!

Helle Kjærulf

Helle Kjærulf er billedkunstner og journalist. Helle Kjærulf is an artist and journalist

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.