Klar til Kerteminde med jomfruelige billeder

Kerteminde kalder – og som altid har jeg travlt med at blive færdig med det antal billeder, som jeg har besluttet, jeg vil have med. Jeg får sandsynligvis ikke så meget plads at udstille på som de andre år, da jeg skal udstille med fire andre kunstnere. Men det er jo noget af det sjove ved International Art Festival, at vi skal udstille i lokaler, som ikke er gallerier – de to foregående år har jeg udstillet i et bådværksted, hvor maskiner blev gemt bag en presenning, og vi måtte pudse vinduerne, så  lyset kunne komme ind. Denne gang er det vist en gammel gymnastiksal.

Jeg håber, vi ses i Kerteminde fra lørdag 29/6-søndag 7/7 – husk, Kerteminde har, ud over de mange udstillinger i anledning af Art Festivalen, også Johannes Larsen Museet, som absolut er et besøg værd.

Her er i alle fald smagsprøver på nye billeder – helt jomfruelige:

Come Together  100x100 cm
Come Together
100×100 cm
When The Music's Over 110x110 cm
When The Music’s Over 110×110 cm
Singing 120x80 cm
Singing 120×80 cm
Sail away with me 80 x80 cm
Sail away with me 80 x80 cm
Dragon Fly Song 40x40 cm
Dragon Fly Song 40×40 cm

Helle Kjærulf

Helle Kjærulf er billedkunstner og journalist. Helle Kjærulf is an artist and journalist

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.