Journalist

 

      

Om mig

Uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i 1996.

Skriver bl.a. for Plenum, Skolelederforeningens magasin og kvindebladet SØNDAG.

Redaktør for boligmagasinet Villa, som JP udgav fire gange årligt (tidligere fem udgivelser årligt) gennem seks år fra 2015-2020.

Journalist med fokus især på: livsstil (læs livskvalitet og værdier), psykologi, sundhed, børn og unge. Siden 1997 har jeg skrevet for diverse magasiner og fagblade. Blandt andre Skoleledelse, Alt For Damerne, Børn & Unge, Socialpædagogen, Femina, JP. Senest Plenum og SØNDAG.

Jeg kan håndtere ord i alle afskygninger, både artikler, pressemeddelelser, korrektur, tekster til hjemmesider, pjecer m.m. Så kontakt mig endelig, hvis du behøver ordhjælp.

Jeg har de seneste 12 år undervist i journalistik på Kompetencehuset i Aarhus – tidligere Århus Daghøjskole. Det er et forberedende kursus til optagelsesprøverne til journalistuddannelserne især DJMX. I 2021 blev til et privat onlinekursus.

Desuden arbejder jeg som ghostwriter. I samarbejde med Ilse Wilmot, der er gift med Jacob Haugaard, har jeg skrevet bogen: Sådan (over)lever du med en alkoholiker – mit liv med Jacob Haugaard. Bogen  udkom 26. september 2011 på Gads forlag.

Min bog “Guldkorn til kampklare kællinger – om parforholdets veje og vildveje” udkom på forlaget Frydenlund (15. november 2008)- her har jeg samlet og kommenteret en lang række af de artikler, jeg har skrevet om personlig udvikling og om at være to.

Ud over journalist er jeg tidligere bl.a. uddannet programmør og zoneterapeut. Desuden er jeg billedkunstner.

Kontakt:

Helle Kjærulf, Grenvangen 19, 8400 Ebeltoft

hellekjaerulf @ gmail.com (uden mellemrum) eller mobil 26717797

2 Responses

 1. Kære Helle Kjærlulf
  Opgang2 holder fødselsdag og vil meget gerne invitere dig fordi du er en af vores kontakter fra de forgangne år.
  Desværre kan jeg ikke finde en adresse eller mail på dig, så jeg kan sende invitationen, – jeg håber du har lyst til at modtage en sådan og vil sende mig en kort mail.

  Bedste hilsener
  Gitte Skytte
  projektleder
  Opgang2

 2. Hej Helle.

  Først og fremmest tak, fordi du var så venlig og imødekommende overfor mig igår. Gik straks hjem og undersøgte mine golden farver (Phthalo Blue Green Shade), hvis det er den? Så har jeg den ikke. Du nævnte en liste over nogle farver. Den vil jeg meget gerne, at du sender til mig. Mener også du nævnte noget omkring afholdelse af kurser. Kan du også der give mig nogle oplysninger? Tusind tak for hjælpen. Og held og lykke fortsat med udstillingen. Min søster Hanne Carlsen udstiller på stand nr 18.

  Mange hilsener
  Anette Raft Calum

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.