International Art Festival i Kerteminde

International Art Festival i Kerteminde 2014 skydes i gang lørdag den 28. juni kl. 11.00 på Lundsgaard Gods og slutter søndag den 6. juli kl. 16.00. Jeg er blevet inviteret til at deltage i udstillingen. I alt udstiller 30 danske og udenlandske kunstnere på Lundsgaard Gods.

Det er fjerde år i træk, at jeg deltager på International Art Festival i Kerteminde. Egentlig havde jeg besluttet ikke at deltage og sendte derfor ikke ind til censureringen. Men festival-ledelsen valgte at droppe censureringen, fordi der kun kom tilmeldinger fra 40 kunstnere, og de vurderede, at det ikke var grundlag nok til at sikre en god og alsidig udstilling. Til gengæld inviterede de så 30 kunstnere, heraf mig, så sagde jeg ja, da det er ni forrygende dage i kunstens tegn i en smuk sommerby. Og vi skal udstille på det smukke gods Lundsgaard lige uden for byen.

Min mand, Martin Blom, spiller også under festivalen med sine egne sange:

Torsdag 3. juli kl. 20: Samlingsstuen, Kerteminde se mere på www.martinblom.dk.

Jeg glæder mig til at se jer….

Lonely Blues 60x60 cm
Lonely Blues 60×60 cm

 

Love is a Bird 120x150 cm
Love is a Bird 120×150 cm/SOLGT
Wisdom Dream 150x120 cm
Wisdom Dream 150×120 cm/SOLGT

 

Helle Kjærulf

Helle Kjærulf er billedkunstner og journalist. Helle Kjærulf is an artist and journalist

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.