Happy New Year and overview 2017

The Year 2017 includes a nice number of exhibitions. Beginning with Kunst for Alle in January here in Aarhus. I will inform about them here, but remember you can also receive my newsletter, you can subscribe here (look under Menu at the left side of this page).

Here follows a couple of new paintings, not yet varnished. HAPPY NEW YEAR.

Året 2017 begynder med en masse udstillinger. Først og fremmest Kunst for Alle i Ridehuset her i januar. Flere oplysninger følger, når vi kommer lidt ind i det nye år.

Dernæst bliver det Nørhalne viser Kunst i begyndelsen af februar. I begyndelsen af marts står den på Kunst i Fængslet – Horsens Statsfængsel. Jeg sprang over sidste år, men er med igen i år. Dernæst følger fra 10. april til 14. maj en soloudstilling hos Kunstforeningen Foyeren i Tåstrup – dvs. over påsken. Og hele juni er jeg på et residency-ophold inkl. udstilling på Kunsthal vARTe i Varde.

Og så er jeg igen med på Artweek i Kerteminde fra 29. juli til 5. august. Har også en virksomhedsudstilling i Nordsjælland i juli og august. Så der bliver heldigvis nok at se til.

Her følger et par nye malerier, som endnu ikke har fået lak.
GODT NYTÅR.

Mindscape Sea 60×80 cm
Horizont 90×100 cm

 

Helle Kjærulf

Helle Kjærulf er billedkunstner og journalist. Helle Kjærulf is an artist and journalist

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.