Happy New Year and overview 2017

The Year 2017 includes a nice number of exhibitions. Beginning with Kunst for Alle in January here in Aarhus. I will inform about them here, but remember you can also receive my newsletter, you can subscribe here (look under Menu at the left side of this page).

Here follows a couple of new paintings, not yet varnished. HAPPY NEW YEAR.

Året 2017 begynder med en masse udstillinger. Først og fremmest Kunst for Alle i Ridehuset her i januar. Flere oplysninger følger, når vi kommer lidt ind i det nye år.

Dernæst bliver det Nørhalne viser Kunst i begyndelsen af februar. I begyndelsen af marts står den på Kunst i Fængslet – Horsens Statsfængsel. Jeg sprang over sidste år, men er med igen i år. Dernæst følger fra 10. april til 14. maj en soloudstilling hos Kunstforeningen Foyeren i Tåstrup – dvs. over påsken. Og hele juni er jeg på et residency-ophold inkl. udstilling på Kunsthal vARTe i Varde.

Og så er jeg igen med på Artweek i Kerteminde fra 29. juli til 5. august. Har også en virksomhedsudstilling i Nordsjælland i juli og august. Så der bliver heldigvis nok at se til.

Her følger et par nye malerier, som endnu ikke har fået lak.
GODT NYTÅR.

Mindscape Sea 60×80 cm
Horizont 90×100 cm

 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.