Forårsfornemmelser og åbent atelier lørdag 6. maj 2023

Det er svært ikke at være begejstret, når de sarte lysegrønne blade springer ud, og foråret for alvor holder sit indtog. Så jeg er begejstret. Lige så begejstret som jeg er, når jeg står i mit elskede atelier og fordyber mig i mine malerier.

Hvis du får lyst, så holder jeg åbent atelier lørdag 6. maj kl. 11-16 her på matriklen i Boesum Bakker i Ebeltoft. Adressen er Grenvangen 19, 8400 Ebeltoft. 

I øjeblikket har jeg en udstilling hos Sparekassen Djursland, som lige har åbnet en af afdeling i Ebeltoft. Her udstiller jeg 13 malerier. Hvis nu det lige er et af dem, som du har forelsket dig i, så giv mig et praj. Så kan jeg nemlig tage billedet hjem, så du kan se det lørdag 6. maj. 

Her er først nogle af dem, som jeg har hjemme pt. Jeg viser de største, har også et udvalg i 50×50 cm og 40×40 cm.

Det er disse, jeg udstiller i banken (viser kun de store):

Helle Kjærulf

Helle Kjærulf er billedkunstner og journalist. Helle Kjærulf is an artist and journalist

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.