CPH Art Space i påsken & Kunst for Alle i Aalborg /Sneak a Peak….

Det første halvår af 2018 er godt i gang. Efter en dejlig udstilling til Kunst for Alle i Ridehuset, Aarhus, venter to mere. Først i Købehavn, nærmere bestemt Docken Nordhavn, CPH Art Space fra 30/3 til 1/4 2018. En noget anderledes og meget spændende udstilling. Først og fremmest har arrangørerne udelukkende et kunstnerisk mål med udstillingen, og jeg er glæder mig meget til at udstille. Jeg er blevet tildelt en såkaldt megavæg 3,6×3,6 meter – hvordan jeg skal sammensætte malerier, så de kan passe, hvordan jeg løser den opgave, vil tiden vise 🙂 Er i gang med et 2×2 meter, måske jeg når at blive færdig med det. Kunne være sjovt med så stort et maleri. Og mit største hidtil.

I slutningen af april kalder Kunst for Alle igen – denne gang i Aalborg fra 26/4-29/4. Begge udstillinger kommer der mere om.

Flow 120×130 cm/SOLGT

 

Dreaming 60×80 cm/SOLGT

 

Helle Kjærulf

Helle Kjærulf er billedkunstner og journalist. Helle Kjærulf is an artist and journalist

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.