Besøg mit atelier eller besøg af mig hjemme hos dig

 

Aktuelt 11. januar 2022: Leder du efter mit journalistkursus, så klik her

Her er et nyt maleri, som ikke er lakeret endnu – og måske skal det tilbage på staffeliet, ved det ikke helt endnu:

Hymn to an Octopus 100×120 cm

 

Mit hjerterum er mit dejlige atelier, som vi fik bygget, da vi flyttede til Boeslum Bakker fra Aarhus i 2019. Her står verden stille, når jeg fortaber mig i maleriet. Det er ganske simpelt det bedste sted at være for mig. 

Du/I er meget velkommen til at komme på besøg i mit atelier. Jeg har kaffen klar, og så vil jeg vise dig/jer de malerier, jeg har hjemme, og fortælle om mine teknikker og tanker, når jeg maler. I det hele taget min historien, hvis du/I er interesseret. 

Hvis du er på jagt efter et bestemt billede, så tag endelig foto af der, hvor du forestiller dig, det skal hænge. Også gerne resten af rummet, så man kan fornemme det. Så kan jeg vejlede og give gode råd. 

Hvis du/I gerne vil have hjemmebesøg, så pakker jeg gerne bilen med billeder og kommer. 

Kontakt mig, så finder vi ud af noget. 

Bedste hilsner fra Helle


Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.