Art Week Kerteminde 24. juni til og med 1. juli

En uge i kunstens tegn!
Nu nærmer det sig, at jeg for 10. gang skal deltage i Art Week Kerteminde, som begyndte i 2011 som International Art Festival i Kerteminde. Der har været et par år, hvor eventen holdt pause, og i 2018 rykkede det til Odense. Men så i 2022 genopstod den fantastiske uge i Kerteminde på Lundsgaard Gods og i år fortsætter det, hvor vi slap. Jeg glæder mig til en uge, hvor vi er kunstnere sammen, hvor publikum kommer helt tæt på, når vi laver vores kunst, uanset hvilken form det er. De smukke omgivelser giver en ekstra dimension, og så er det noget særligt at møde kollegerne år efter år. Det bliver sådan en slags kunstnerkoloni i fin symbiose med de besøgende. Kom og se, hvor dejligt det er og se på en masse kunst. Gratis entré!
Se mere her (også alt det praktiske som adresse, flere fede billeder, oversigt over kunstnerne osv.) på Art Week Kertemindes hjemmeside .

Her er lidt nye malerier og et par fotos fra sidste år Art Week…. Jeg glæder mig til at se jer….i solen, masser af kunst, sommer og med kig til vandet 

Mindscape 40×60 cm/SOLGT
Mindscape 40×60 cm
Nature’s calling 120×150 cm
Tale of a whale
50×50 cm

 

Helle Kjærulf

Helle Kjærulf er billedkunstner og journalist. Helle Kjærulf is an artist and journalist

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.