Art Week i Kerteminde 2016

Kerteminde kalder igen –

Art Week på Lundsgaard Gods 13. august – 20. august 2016.

Anexet på Lundsgaard Gods
Anexet på Lundsgaard Gods – her de malerier, som vi malede under udstillingen, som blev solgt på auktion til fordel for Børnecancerfonden. Selv udstillingen er indenfor.

 

Jeg glæder mig til gensynet med det smukke Lundsgaard Gods – og med de mange gode kunstnerkolleger, som udstiller til Art Week.  Det er ved at være mange år i træk, at min mand Martin og jeg er draget til Kerteminde med malerier og musikinstrumenter.

Sammen med  en gruppe kunstnere fra flere lande, de fleste dog fra Danmark, er jeg igen blevet inviteret til at udstille i Anexet på herregården.

34 kunstnere udstiller malerier og skulpturer i den gamle 2000 m2 store kostald, der er omdannet til et multifunktionelt kulturhus, kaldet Anexet. Anexet er en del af de firlængede avlsbygninger, som indrammer en kvadratisk gårdsplads på 3500 m2.

Ud over udstillingen er der aften-arrangementer med foredrag og koncerter, den store gårdsplads vil danne en smuk ramme om diverse aktiviteter. Læs mere på Artweek.dk. Vil dog lige nævne, at min mand spiller med sin trio, onsdag 16. august kl. 19.30 – og kunstudstillingen er også åben til aftenarrangementerne. Læs mere om Martin Blom her.

Udstillingen er åben lørdag 13. august kl. 15-20 – og alle øvrige dage kl. 11-18.

Ligesom de fleste af 34 kunstnerne skal jeg male et billede i ugens løb – der er også nogen, der laver skulpturer – værkerne kan publikum byde på både under tilblivelsen og under auktionen. Alle penge går ubeskåret til Team Rynkebys arbejde for Børnecancerfonden. Og Kasper Nielsen fra Bruun Rasmussen Auktioner svinger hammeren til auktionen, der foregår lørdag 20. august kl. 12.

Jeg vil være til stede på udstillingen i hele åbningstiden, måske i fuld vigør med penslen på gårdspladsen eller også inden for på selv udstillingen, og jeg glæder mig til at se jer!

Lundsgaard Gods, Lundsgaardsvej 15, Kerteminde: lundsgaardgods.dk

Se mere på artweek.dk

Jeg er i fuld gang med at male –  både til Art Week og til Kunst for Alle i Øksnehallen i Kbh. (9.-11.september)

Her er et par eksempler, der dog ikke er lakerede endnu:

Crystal Clear 120x130 cm
Crystal Clear 120×130 cm
Learning to fly 120x130cm
Learning to fly 120x130cm
Train of thoughts 120x150 cm
Train of thoughts 120×150 cm

Helle Kjærulf

Helle Kjærulf er billedkunstner og journalist. Helle Kjærulf is an artist and journalist

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.