Art Week i Kerteminde 2015

Kerteminde kalder – Art Week på Lundsgaard Gods 1. august – 8. august 2015.

At udstille i Kerteminde om sommeren er blevet en tilbagevendende begivenhed. Så det var med lidt sorg i hjertet, at jeg i efteråret fik meddelelse om, at International Art Festival stoppede. Men Bente og Michael Grønlund endte altså med at arrangere en Art Week, som de kalder det, på det smukke Lundsgaard Gods, hvor vi også udstillede til Art Festivalen i 2014.

Sammen med  en gruppe kunstnere fra især Norge og Danmark er jeg blevet inviteret til at udstille Anexet på herregården.

30 kunstnere udstiller malerier og skulpturer i den gamle 2000 m2 store kostald, der er omdannet til et multifunktionelt kulturhus, kaldet Anexet. Anexet er en del af de firlængede avlsbygninger, som indrammer en kvadratisk gårdsplads på 3500 m2.

I modsætning til de forrige år, da Art Festivalen spredte kunst I hele byen, foregår alt på Lundsgaard. Ud over udstillingen er der aften-arrangementer med foredrag og koncerter, den store gårdsplads vil danne en smuk ramme om diverse aktiviteter. Læs mere på Artweek.dk

Udstillingen er åben lørdag 1. august kl. 16-20 – og alle øvrige dage kl. 12-18.

Ligesom flere af kunstnerne skal jeg male et værk på 80×120 cm over nogle dage, som publikum kan byde på. Alle penge går ubeskåret til Team Rynkebys arbejde for Børnecancerfonden.

Jeg vil være til stede på udstillingen i hele åbningstiden, måske i fuld vigør med penslen på gårdspladsen, og jeg glæder mig til at se jer!

 

Lundsgaard Gods, Lundsgaardsvej 15, Kerteminde: lundsgaardgods.dk

Se mere på artweek.dk

Da jeg endnu ikke har fået lakeret og fotograferet de nyeste malerier, er her et mine seneste malerier 100×160 cm – som dog er solgt.

Back in the World again 160x100 cm
Back in the World again 160×100 cm/Sold

Helle Kjærulf

Helle Kjærulf er billedkunstner og journalist. Helle Kjærulf is an artist and journalist

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.