2014 kalder

Året 2013 er ved at slippe sit tag, og et nyt kan tage sin begyndelse. Jeg håber, at kunsten også vil dominere i 2014.

Helle1-webI øjeblikket udstiller jeg hos DSB i Aarhus – Kunstforeningen DSB – Kunst på 1. – udstillingen bliver taget ned lige inden Kunst for Alle.

Kunst for Alle foregår i Ridehuset i Aarhus fra torsdag 30. januar til og med søndag 2. februar. Jeg udsender en nyhedsmail, når vi kommer lidt hen i januar – og laver også et indlæg her om udstillingen.

1. og 2. marts deltager jeg i Kunst i Fængslet i Horsens/Rotarys Kunstmesse. Det bliver noget af en udfordring at skulle udstille i en celle – ikke mindst med mine store billeder. Men jeg glæder mig.

Jeg er lige blevet inviteret til at deltage i påskeudstillingen Kunst på Slottet – på Dronninglund Slot. Det regner jeg med at sige ja til.

Derudover ligger det fast, at jeg skal udstille i Kunstforeningen Diagonalen i Give fra slutningen af august.

Jeg har valgt ikke at søge ind til den censurerede udstilling International Art Festival i Kerteminde. Nu har jeg deltaget tre år i træk, og det har været fantastisk på alle måder, men i år tager min mand, Martin Blom, og jeg på en Art & Music tour i sommerlandet – mere herom i det nye år – og jeg ved allerede nu, at den også vil føre os til Kerteminde under Artfestivalen.

Til efteråret er der igen Kunst for Alle i Øksnehallen, hvor jeg igen har fornøjelsen af at stå ved siden af Peter Eichen.

I disse dage maler jeg – for alle mine gallerier vil gerne have flere billeder hjem – og jeg skal jo også have noget at vise til Kunst for Alle i Ridehuset.

Galleri Lyrum har blandt andet lige solgt disse to:

Song from your heart 120x160 cm SOLGT
Song from your heart 120×160 cm SOLGT
The Elephant Song 120x150 cm SOLGT
The Elephant Song 120×150 cm SOLGT

 

 

Come Together 100x100 cm
Come Together 100×100 cm/Solgt

 

Helle Kjærulf

Helle Kjærulf er billedkunstner og journalist. Helle Kjærulf is an artist and journalist

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.