Udstilling i TingGalleriet, Ebeltoft

Let it flow, let it go, hørte jeg lige. Det er meget godt ramt. Tiden har være mærkelig meget til stede og så alligevel hurtiggående. Nu er vi allerede i midten af juni. Og lige om lidt, nærmere bestemt 24. juni skal jeg udstille i TingGalleriet i Ebeltoft sammen med min gode veninde Lisbeth Dahl. Vi har fulgt hinanden, siden vi stod staffeli ved staffeli på Aarhus Kunstakademi, hvor vi en årrække fra 2005 fik ugentlig kursusundervisning hos Birger Møller. 

Vi glæder os til at byde jer velkommen i TingGalleriet, som ligger i underetagen i Tinghuset, hvor Ebeltoft Kunstforening holder til. 

TingGalleriet, Torvet 5, 8400 Ebeltoft, alle dage kl. 11-16:

Lisbeth Dahl og Helle Kjærulf udstiller 24. juni til 5. juli 2020

Fernisering lørdag 27. juli kl. 11.00-14.

Læs mere på www.ebeltoft-kunstforening.dk

Her kommer pressemeddelelsen, hvor alle informationer står. Ellers kontakt mig.

Natur og farver i TingGalleriet

To kvindelige kunstnere udstiller abstrakt og farverig billedkunst i TingGalleriet i Ebeltoft

Med Lisbeth Dahl og Helle Kjærulf er der masser af naturinspiration i den farverige skala, når de to billedkunstnere udstiller i TingGalleriet. TingGalleriet ligger i stueetagen af det smukke gamle tidligere rådhus, Tinghuset, som huser Ebeltofts Kunstforening.

Udstillingen åbner onsdag 24. juni og kan derefter opleves de næste 12 dage. Lørdag 27. juni kl. 11 er der fernisering inden for Corona-sikre rammer. 

De to kunstnere mødte hinanden på Aarhus Kunstakademi for 15 år siden, hvor de i flere år modtog undervisning.

Begges formsprog er abstrakt. Og inspirationen kommer i høj grad fra naturen.

Lisbeth Dahl bor i Aarhus og er en ekspressionistisk maler. Hendes billeder er kraftfulde og farverige.

”Jeg finder det udfordrende at give farverne og formerne et harmonisk og æstetisk udtryk og holder meget af arbejdet med at finde nye kombinationer og metoder,” siger Lisbeth Dahl.

”Min inspiration finder jeg i naturen. Både det skønne landskab ved Silkeborg, hvor jeg er opvokset og Færøernes mere dramatiske natur, ligger til baggrund for det landskabsagtige udtryk i mine ellers abstrakte malerier.”

Helle Kjærulf er en lokal kunstner i byen. Hun flyttede til Boeslum bakker i sensommeren sidste år og skulle have været med på påskeudstillingen i Ebeltoft Kunstforening, som blev aflyst.

Hendes billeder er opbygget i mange lag i en harmonisk komposition og ofte med stor transparens.

”Jeg arbejder med det meget intuitive og til tider tilfældige princip. Naturen er en stor del af mig som menneske, og det afspejler sig i mine billeder. Selv om jeg ikke maler naturalistisk, opstår der ofte landskaber – en slags mentale landskaber, som jeg kalder Mindscapes. Ikke mindst efter jeg er flyttet til Ebeltoft, er naturen endnu mere signifikant i mine billeder.”

Begge har udstillet i gallerier, kunstforeninger, virksomheder, og på diverse udstillinger og kunstmesser i mere end ti år. De deltager desuden i kunstforeningens efterårsudstilling i midten af oktober.

Yderligere oplysninger/kontakt: Helle Kjærulf, Ebeltoft, mobil 2671 7797 eller Lisbeth Dahl, Aarhus, mobil 6160 8941

I feel the Earth move – SOLGT/SOLD

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.