Udstilling igen i Ebeltoft 9. juni – 20. juni hver dag kl. 11-16

Glæder mig til at udstille sammen med min gode veninde Lisbeth Dahl igen i TingGalleriet i Ebeltoft. Vi vil personligt være i galleriet så vidt muligt, men hvis ikke vi er der, så ring endelig, så kommer meget hurtigt. Se telefonnumre nederst i pressemeddelelsen. Glæder os til at se jer.

Energisk mangfoldighed i Tinggalleriet

Helle Kjærulf og Lisbeth Dahl i fællesudstillingen ”Naturens magi”

 

Naturinspiration i den farverige skala er på væggene, når Lisbeth Dahl og Helle Kjærulf udstiller i TingGalleriet. Galleriet ligger i stueetagen af det smukke gamle tidligere rådhus, Tinghuset, som huser Ebeltofts Kunstforening.

Udstillingen ”Naturens magi” åbner onsdag 9. juni og kan derefter opleves hver dag til og med 20. Juni. Lørdag 12. juni kl. 11 vil begge være tilstede til en snak. 

De to kunstnere mødte hinanden på Aarhus Kunstakademi for 16 år siden, hvor de i flere år modtog undervisning.

Begges formsprog er hovedsageligt abstrakt. Og inspirationen kommer i høj grad fra naturen.

Lisbeth Dahl bor i Aarhus og er en ekspressionistisk maler. Hendes billeder er kraftfulde og farveglade.

”Jeg arbejder med at give farverne og formerne et harmonisk og æstetisk udtryk og holder meget af at eksperimentere med nye kombinationer og metoder,” siger Lisbeth Dahl.

”Min inspiration finder jeg i naturen. Både det skønne landskab ved Silkeborg, hvor jeg er opvokset, og Færøernes mere dramatiske natur ligger til baggrund for det landskabsagtige udtryk i mine ellers abstrakte malerier.”

Helle Kjærulf bor og arbejder i Boeslum Bakker. Hendes billeder er opbygget i mange lag i en harmonisk komposition og ofte med stor transparens. Den nordiske natur bliver ofte næsten ubevidst omdrejningspunktet i udtrykket.

”Mine billeder udspringer af naturens mangfoldige former, det organiske, det foranderlige og det evige. Intuitionen er et vigtigt redskab for mig. Naturen er en stor del af mig som menneske, og det afspejler sig i mine billeder. Ofte opstår der landskaber – en slags mentale landskaber, som jeg kalder Mindscapes,” siger Helle Kjærulf.

Begge har udstillet i gallerier, kunstforeninger, virksomheder samt på diverse udstillinger og kunstmesser i mere end ti år. De deltager desuden i Ebeltofts Kunstforenings medlemsudstilling i midten af oktober.

 

TingGalleriet, Torvet 5, 8400 Ebeltoft, alle dage kl. 11-16:

Lisbeth Dahl og Helle Kjærulf udstiller 9. juni til 20. juni 2021

Læs mere på www.ebeltoft-kunstforening.dk 

 

Yderligere oplysninger/kontakt: Helle Kjærulf, Ebeltoft, mobil 26 71 77 97 eller Lisbeth Dahl, Aarhus, mobil 61 60 89 41

 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.