Længsel efter foråret

OPDATERING 17. marts:  Udstillingen Årets Kunstner i Ebeltoft Kunstforening er udskudt til maj – foreløbig. Sandsynligvis med fernisering 8. maj, og udstillingen løber i så fald til 25. maj. Foreløbig er Kunst for Alle stadig sat til 22. april til og med 25. april. 

Jeg er stadig i fuld gang med at male op til den store udstilling i Ebeltoft. Jeg er medudstiller til Årets Kunstner i Ebeltoft Kunstforening fra 6. marts til og med 21. marts, hvor jeg skal udstille med to skulptører, så det bliver mig, der skal fylde alle de smukke vægge i Tingsalene i Tinghuset midt i Ebeltoft med udsigt til fregatten Jylland. Det glæder jeg mig naturligvis til og håber inderligt, at udstillingen ikke bliver aflyst. 🙏🏼 MEN sandsynligheden for, at udstillingen bliver udsat, er ret stor, desværre. 

Året begynder ellers at tegne sig, når det gælder udstillinger.

22. april til 25. april er jeg med på Kunst for Alle i Ridehuset, Aarhus. Forhåbentlig kolliderer det ikke med Årets kunstner udstilling i Ebeltoft Kunstforening.  

Fra 9.-20. juni udstiller jeg i Tinggalleriet i Ebeltoft sammen med Lisbeth Dahl.

I august gælder det CPH Art Space i Docken på Nordhavn fra 13.-15. august.

Medlemsudstilling i Ebeltoft Kunstforening 16.- 24. oktober (efterårsferien) (udsat fra foråret).

Og 6.-7. november deltager jeg i Rotary Kunstmesse i Fængslet, Horsens. 

Hope 120×150 cm
Life is good 120×150 cm

2 Responses

 1. Hej Helle,

  Du er meget talentfuld

  Jeg kunne tænke mig at få tilsendt priser på Hope og Life is Good … hvis jeg er så
  heldig, at du stadig har dem.

  Rigtig skøn pinse

  Varme hilsener fra Tina Pihl

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.