Godt Nytår 2021

Så blev det 2021 – det er svært ikke at putte en masse håb ind i det nye år, ikke? Der er så meget, der er blevet udsat eller aflyst. Jeg er i fuld gang med at male op til en stor udstilling i Ebeltoft. Jeg er medudstiller til Årets Kunstner i Ebeltoft Kunstforening fra 6. marts til og med 21. marts, hvor jeg skal udstille med to skulptører, så det bliver mig, der skal fylde alle de smukke vægge i Tingsalene i Tinghuset midt i Ebeltoft med udsigt til fregatten Jylland. Det glæder jeg mig naturligvis til og håber inderligt, at udstillingen ikke bliver aflyst. 🙏🏼

Nu er mine malerier igen i huset, så kontakt mig, hvis I har lyst til at komme forbi og få en fremvisning i mit atelier, Naturligvis corona-sikker. Desuden kommer der hele tiden nye til, da jeg jo skal have en del klar til marts.

SOLGT/Sea of soul 150×120 cm – maleriet nåede ikke længere end et par dage på vores spisestuevæg, før det blev solgt 🙂

 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.